Contact psychologische hulp Purmerend

Bezoek en contact

Maatregelen praktijkbezoek & COVID-19 

Een vaktherapeut valt onder de uitgezonderde contactberoepen. De Beeldend Therapeut mag tijdens de lockdown zorgverlenen. Bron: Rijksoverheid.

 

Bij je live praktijkbezoek zal ik uiteraard maatregelen treffen om jouw veiligheid te waarborgen. Ik houd rekening met

 

Checklist maatregelen COVID-19 vaktherapeut

Checklist maatregelen COVID-19 vaktherapeut

 

eConsult en/of live praktijkbezoek

Veel cliënten ervaren eConsulten (online beeldbellen ) als heel effectief én prettig. Denk hierbij aan je eigen vertrouwde ruimte, focus en concentratie, reistijd. De Beeldend Therapeut blijft beide aanbieden. Het is echter aan de cliënt, het gezin, het echtpaar hoe je wil deelnemen aan de consulten. Dus online beeldbellen en/of live in de privépraktijk, dat bepaal je zelf. Uiteraard mag je dit ook afwisselen. Het device is: doe het zoals het je past, binnen de regels die er zijn! Ik faciliteer graag. Waar je ook bent, ik kan je helpen.

 

Openingstijden

De Beeldend Therapeut is op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur geopend. Op werkdagen ben ik tussen 08:00 - 09:00 uur en 13:00 - 14:00 uur het best telefonisch bereikbaar. Met het  onderstaand contactformulier kun je snel een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek voor psychologische hulp. Je oriëntatiegesprek is gratis én vrijblijvend. Dit vind ik belangrijk omdat je eerst wil weten of je met mij als therapeut een tijdje wil optrekken! 

 

Oriëntatiegesprek

Ik vind het belangrijk om eerst kennis te maken met elkaar, zodat je ook vrijblijvend je vragen kunt stellen aan mij, daarom hanteer ik een gratis oriëntatiegesprek. Vermijd in je e-mailbericht privacy gevoelige gegevens.

 

Openingstijden             : maandag t/m vrijdag 09.00 tot 18.00 uur

Praktijkadres                 : Aztekenstraat 5, 1448 XT Purmerend
Telefoon                         : 06 43 99 15 50
E-mailadres                   : info (apestaartje) debeeldendtherapeut.nl
Twitter                            : @vaktherapeut

 

Lees hier van alles over de algemene voorwaarden van de praktijk.