effectieve verandering in je team

Training

De Beeldend Therapeut is gespecialiseerd in ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling. Specifiek heeft De Beeldend Therapeut unieke en afgestemde programma's ontwikkeld. Waarbij veilig klimaat, uitdaging, integriteit en verankering van de verandering volgens beeldend therapeutische methodieken een centrale rol inneemt. Op basis van deze waarden zijn trainingsprogramma's ontwikkeld. Het trainingsprogramma omvat (tot nu toe) de volgende onderwerpen:

 

N.B. Deze trainingen zijn intellectueel eigendom van De Beeldend Therapeut. Tegen vergoeding zijn deze trainingen bruikbaar, of deels bruikbaar, door de organisatie die de training heeft aangeschaft.

 

Een training wordt gegeven in een groep van maximaal 8 personen. Een training zal uit groepssessies en één terugkomdag bestaan. Bij aanvang van de training wordt jouw persoonlijke hulpvraag geinventariseerd. Om vervolgens gedurende de training je hulpvraag verder verdieping te geven.

 

De trainingen zijn meermaals met succes gegeven bij de volgende instanties:

 

Meer informatie over trainingen, op maat ontwikkelde trainingen, locatie en tarieven op aanvraag. Werkzaamheden specifiek bij organisaties voer ik uit onder de naam Mental Capital.